Volledig scherm
Ilse Kerkmeijer en Miranda Nijveld zijn de docenten van de bloemschikcursussen van Groei & Bloei. © Eugenie Hennes

Groei & Bloei houdt bloemschikcursus voor beginners en gevorderden in Epe

EPE/HEERDE - De afdeling Epe-Heerde van Groei & Bloei start in september met bloemschikcursussen voor beginners en gevorderden in Epe.

Docenten Ilse Kerkmeijer en Miranda Nijveld geven acht lessen in bloemschikken die doorlopen tot april 2017. De cursus voor beginners start op woensdag 28 september, gevorderden kunnen aan de slag vanaf maandag 24 en donderdag 29 september. Lestijden zijn van 20.00 tot 22.00 uur bij De Goudvink aan de Lange Veenteweg 4. Kosten zijn 90 euro voor leden van Groei & Bloei en 99,50 voor niet-leden exclusief bloemschikmateriaal. Aanmelden kan via telefoonnummer 0578-577189 en op www.epe-heerde.groei.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.