Volledig scherm

Groene Welle Zwolle houdt extra voorlichtingsavond

ZWOLLE - De Groene Welle aan de Koggelaan 7 in Zwolle houdt maandag 13 juni een extra voorlichtingsavond over haar groene mbo-opleidingen.

Tijdens Studiekeuze mbo Zwolle krijgen bezoekers tussen 19.00 en 21.00 uur informatie over de school en kunnen ze kennis maken met alle groene mbo-opleidingen. De avond is bedoeld voor iedereen die staat voor een keuze voor een vervolgstudie. De Groene Welle biedt opleidingen aan waarin leren met hoofd, hart en handen centraal staan. Meer informatie op www.groenewelle.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.