Volledig scherm

Groene Welle Zwolle houdt informatieavond over Groene Lyceum

ZWOLLE - De Groene Welle in Zwolle houdt maandag 14 november een informatieavond over het Groene Lyceum aan de Koggelaan 7 in Zwolle.

Van 19.30 tot 21.00 uur kunnen ouders en verzorgers van leerlingen uit groep 8 van de basisschool zich persoonlijk laten informeren over dit onderwijstraject voor slimme doeners. Tijdens de informatieavond wordt ingegaan op onder meer het onderwijs, de manier van lesgeven en de begeleiding van leerlingen. Ook het unieke karakter van het Groene Lyceum komt aan bod.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.