Volledig scherm

Groot Mannenkoor Zwolle houdt ontwerpwedstrijd

ZWOLLE - In het kader van het 100-jarig bestaan van het Groot Mannenkoor Zwolle wordt een boek uitgegeven met daarin de geschiedenis van het koor.

Het boek geeft aan de hand van persoonlijke verhalen, verslagen en krantenartikelen een boeien inzicht in de roemrijke geschiedenis. Voor wat betreft het binnenwerk zijn al grote vorderingen gemaakt, maar er moet nog een boekomslag komen. De jubileumcommissie van het koor biedt Zwollenaren de kans om deze te ontwerpen. De ontwerpen moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen en worden beoordeeld door een vakkundige jury. Informatie hierover bij Klaas Bakker (038-4530361) of Han Bruins (038-4658959).

www.grootmannenkoorzwolle.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.