Volledig scherm

Groot Nederlands Johannes de Heer Koor uit Elburg zoekt koorleden voor 2017

ELBURG - Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor van musici Wim en Wilbert Magré uit Elburg zoekt koorleden die aan een nieuw project in 2017 willen meedoen.

Na het grote succes in 2016 met 650 zangers gaat het christelijke koor in 2017 door met een repertoire van Johannes de Heer in het teken van 'De Zee'. Het gezelschap repeteert volgend jaar in Doornspijk, Alblasserdam, Damwoude, Huizen, Middelharnis, Renswoude, Vriezenveen en Woerden. De uitgevoerde psalmen en liederen komen uit op cd en er staan meerdere optredens in het land op het programma. Aanmelden voor het koor kan op www.johannesdeheerkoor.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.