Volledig scherm

Grote hit voor Leonie Meijer

RAALTE - Leonie Meijer scoort met de song‘Ik Verlies Het Van Jou’ de derde grote hit van haar laatste studio album The Naked Sessions.

De Raaltense schreef de single samen met Han Kooreneef en de Zweed Jörgen Ringqvist. Ringqvist produceerde een compleet nieuwe versie van de originele single en dat resulteerde in deze zomerse pop variant. Na het behalen van de finale van het eerste seizoen van The Voice of Holland is Leonie Meijer niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Ze maakte drie studio albums en werkte samen met onder andere Roel van Velzen, Martin Buitenhuis, Joost Marsman en Jeroen van der Boom.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.