Volledig scherm

Grote Kerk Zwolle start programma 'You and I in de wijk'

ZWOLLE - De Grote Kerk in Zwolle is in de wijken Assendorp en Stadshagen gestart met het programma 'You and I in de wijk'.

Dit programma is bedoeld voor ouderen vanaf 55 jaar die geïnteresseerd zijn in de cultuurhistorie van hun wijk en zelf aan de slag willen met een eigen beeldverhaal over hun wijk. Op korte termijn vinden een aantal masterclasses plaats. De organisatie hoopt op enkele mooie beeldverhalen die tentoongesteld kunnen worden in De Enk en Cultuurhuis Stadshagen en in de Grote Kerk tijdens de World Press Photo 2017. Meer informatie bij Fieke van 't Riet via f.vantriet@grotekerkzwolle.nl of 038-4212512.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.