Volledig scherm

Grote Veluwse Boekenmarkten op de Schapendrift in Elspeet

ELSPEET - Op de Schapendrift in Elspeet worden zaterdag 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus weer de traditionele Grote Veluwse Boekenmarkten georganiseerd. Diverse standhouders uit heel Nederland komen deze dagen naar Elspeet.

Het aanbod varieert van kinderboeken, romans en topografische boeken tot hedendaagse theologische en zeer oude werken. Naast boeken worden er ook diverse oude ansichtkaarten aangeboden. De Grote Veluwse Boekenmarkten genieten grote bekendheid bij zowel de plaatselijke bevolking als bij toeristen.

Al meer dan vijftien jaar wordt de Schapendrift omgetoverd in een grote boekenmarkt. Nieuw dit jaar is de komst van een boekbinder. Mensen met kapotte boeken kunnen deze hier laten opnieuw in laten binden. Bij diverse standhouders is het daarnaast mogelijk om oude boeken te laten taxeren. De boekenmarkt in Elspeet is voor het publiek van 10.00 tot 16.00 uur toegankelijk. Voor meer informatie of de verkoop van overtollige boeken kunnen mensen contact opnemen met Van der Wal Boeken via 0184-684808 of cvdwal@kliksafe.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.