Volledig scherm

Gymnastiekvereniging O.D.I 't Harde start lessen

'T HARDE - Gymnastiekvereniging O.D.I 't Harde start in de week van maandag 29 augustus weer met de lessen in het MFC Aperloo aan de Stadsweg 27.

Yentl Bos is aangesteld als nieuwe dansinstructrice en Marrit Zoet gaat de conditie van alle senioren op peil houden. Er komt tevens een nieuwe turngroep voor de leeftijd vanaf 16 jaar. Aanmelden hiervoor bij Bianca Koornberg via biancakoornberg@online.nl of 06-13550762. Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar in alle groepen. Meer informatie op www.odigym.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.