Volledig scherm

Handwerkwinkel in Dronten viert tweede verjaardag met open dag

DRONTEN - De handwerkwinkel Hobbykamer De Blauwe Vlinder in Dronten viert zaterdag 11 juni haar tweede verjaardag met een open dag.

Er zijn demonstraties, workshops en bijzondere gasten geven tekst en uitleg. Daarnaast zijn de nieuwste trends op hobbygebied te zien, zoals steenhart schilderen en stempelen met Distress-inkt. Ook staat er een 3D-printer in de winkel. De eerste 100 betalende klanten krijgen een goodiebag mee naar huis. De open dag begint om 10.00 uur in de winkel aan Het Ruim 43 in Dronten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.