Volledig scherm

Hanos hoofdsponsor proeverijfestival Raalte

RAALTE - In het laatste weekend van september wordt de tweede editie gehouden van ‘In de Smaak’, het proeverijfestival waar een mooie uitsnede van de eetgelegenheden in de gemeente Raalte zich presenteert met allerlei kleine gerechten.

Dat de primeur in 2015 mede dankzij de medewerking van de weergoden een groot succes was, is ook HANOS niet ontgaan. Vanuit de historie voelt de horecagroothandel een sterke verbondenheid met de regio’s Salland en Vechtdal. Voorzitter Peter Walter van ‘In de Smaak’ is blij met de nieuwe hoofdsponsor omdat Hanos naadloos aansluit bij de insteek van het festival waar ‘proeven, beleven en genieten’ de hoofdingrediënten zijn.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.