Volledig scherm

Harfsen steelt punten bij Eefde

EEFDE – Harfsen wist zaterdagmiddag 3 punten mee te nemen uit de derby tegen Eefde. Het elftal van Eefde was een groot deel van de wedstrijd de bovenliggende partij, maar kon niets uit de wedstrijd halen en verloor uiteindelijke met 0-1.

In de veertiende minuut wist Wilbert Besselink het enige doelpunt te maken, waardoor Harfsen de rest van de wedstrijd tegen een strijdlustig Eefde moest voetballen. Eefde wist in de eerste helft al veel corners te krijgen, waar niets uit werd gehaald daarbij was de scherpte van de spelers ver te zoeken. In de tweede helft wist Eefde veel aan te vallen, maar door veel knullig balverlies kwam Harfsen door te counteren nog vaak op de helft van Eefde. In de laatste minuut van de wedstrijd wist Eefde nog wel te scoren, maar na veel extase bij de supporters van Eefde wist scheidsrechter Spoon nog roet in het eten te gooien, door pas na twee minuten de goal, discutabel, af te keuren. 4B: Eefde-Harfsen 0-1 (0-1). 14. Wilbert Besselink 0-1.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.