Volledig scherm
© Thinkstock

Haring brengt geld op voor hospice Ermelo

ERMELO - VDB Recreatiegroep heeft 2433 euro geschonken aan het Willem Holtrop Hospice. Het bedrag werd bijeengebracht tijdens de jaarlijkse haringparty van de Businessclub van DVS’33 Ermelo, op 24 juni bij sponsor Van de Mheen Foodservices in Harderwijk.


Traditiegetrouw wordt tijdens het haringhappen een vaatje haring geveild voor een goed doel. Dat was dit jaar het Willem Holtrop Hospice in Ermelo. VDB Recreatiegroep, dit jaar toegereden tot de hoofdsponsorgroep, bracht het hoogste bod uit. Bonnie Wopereis, namens de businessclub, en ondernemer Coen van den Broek van VDB Recreatiegroep, reikten het bedrag afgelopen week uit.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.