Volledig scherm

Havezathe Den Berg in Spaanse sferen

DALFSEN - De Stichting Landgoedconcerten Dalfsen houdt zaterdag 20 augustus de voorstelling Expeditie Flamenco in de tuin van Havezathe Den Berg aan Heinoseweg 2 in Dalfsen.

Expeditie Flamenco is een jong gezelschap dat bestaat uit twee flamencodanseressen en een groep diverse muzikanten. Sinds 2010 lanceert de groep behalve meer traditionelere voorstellingen jaarlijks een groot project met 'grensverleggende choreografieën', live muziek en decor-design. Danseressen Carmen Buitenhuis en Annemarie van Drecht zijn in Andalusië geschoold in de flamencodans. Daarnaast maken zij in hun dans gebruik van hun persoonlijke achtergrond.

Het begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 12 euro en zijn te bestellen via de website.

www.landgoedconcerten.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.