Volledig scherm

Havoklas Carmel College doet uitstekende mannequinchallenge

RAALTE - De mannequin-challenge is ontzettend populair op Internet. En een vrijdagmorgen, tijdens een les Nederlands is het een prima moment voor een mooie mannequinchallenge, dacht havoklas 4e van het Carmel College Salland.

Docente Ilse Oude Wesselink vond het een goed plan. Het resultaat is een fraaie video met de hele klas in gekke situaties.

Bij een mannequinchallenge nemen mensen een houding aan van een paspop. Het is de opvolger van internetrages als de Icebucketchallenge.

Ook een goede mannequin challenge gemaakt? Whatsapp de filmpjes (of youtubelinkjes) naar 06-82990536.

Wil je regelmatig leuke berichten van ons ontvangen via WhatsApp? Of wil je ons nieuws tips sturen? Voeg het nummer 06-82990536 toe aan je contacten.
Stuur dan een bericht via WhatsApp met de tekst 'DS aan' en vanaf dat moment krijg je onze berichten.
Als je geen berichten meer wilt ontvangen, stuur je 'DS uit'.

Klas havo 4e van het Carmel College Salland doet de mannequin challenge.
  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.