Volledig scherm

Hedon Zwolle viert verjaardag André Hazes

ZWOLLE - Acteur en musicalster Martijn Fischer brengt donderdag 30 juni een ode aan André Hazes in poppodium Hedon aan de Burgemeester Drijbersingel 7 in Zwolle.

Dit doet hij met een vertolking van de grootste hits van Haze. Op deze datum is het namelijk exact 65 jaar geleden dat Hazes ter wereld werd gebracht. Fischer vertolkte onder meer de hoofdrol van André Hazes in de musical Hij Gelooft in Mij. Het optreden in Hedon start om 21.00 uur. De zaal is vanaf 20.00 uur geopend. Kaarten kosten 19 euro en zijn verkrijgbaar bij Plato in Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.