Volledig scherm

Heinose bevolking in actie voor minima

HEINO - De Gezamenlijke Caritassen en Diaconieën van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis roept inwoners op om levensmiddelen te verzamelen voor dorpsgenoten die deze goed kunnen gebruiken.

Inwoners die een bijdrage willen leveren kunnen overgebleven kerstpakketten of levensmiddelen die ze niet gebruiken inleveren. Ook staan bij drie supermarkten boodschappenwagens klaar. Wie mensen kent die een pakket goed kunnen gebruiken kan dat doorgeven aan kerstpakkettenactieheino@gmail.com. Het afgelopen jaar zijn er 123 pakketten kunnen bezorgen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.