Volledig scherm

HellasBeach in Nunspeet

NUNSPEET - De 23e editie van HellasBeach wordt vrijdag 24 juni gehouden op de Markt, midden in het centrum van Nunspeet.

De organisatie is in handen van volleybalvereniging Hellas uit Nunspeet. Er worden zeventig teams verwacht. Zij worden verdeeld over vijf klassen die variëren van recreatief 4x4 tot en met competitieteams. Voorafgaand aan het toernooi dat om 15.45 uur begint is het scholierentoernooi, een toernooi met leerlingen uit groep 7 en acht van basischolen uit de gemeente Nunspeet. De finale van HellasBeach vindt zaterdag 25 juni pl.aats.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.