Volledig scherm

Heracles Almelo tegen Turks team in Beerzerveld

BEERZERVELD/MARIËNBERG - Het gras op sportpark Het Westerpark in Beerzerveld ligt er doorgaans bij als een biljartlaken. Daarom komen profclubs er graag een oefenwedstrijd spelen. Enkele weken geleden voetbalde FC Twente er, en binnenkort komt Heracles Almelo op bezoek.

Zaterdag 30 juli speelt Heracles op het veld van derdeklasser Mariënberg tegen het Turkse Karabükspor, afgelopen seizoen de nummer twee in de op één na hoogste divisie. De aftrap is om 14.30 uur.

De Almeloërs oefenen in Beerzerveld tussen twee Europese wedstrijden door. Op 28 juli neemt Heracles het in het Polman Stadion het op tegen FC Arouca uit Portugal in de derde voorronde van de Europa League. De return is 4 augustus.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.