Volledig scherm

Hervormd Kerkkoor Kampen start repetities

KAMPEN - Het Hervormd Kerkkoor Kampen start woensdag 31 augustus weer met de repetities. Dirigent van het koor is Harry Hamer en Gerwin van der Plaats is de vaste orgelbegeleider.

Het koor is nog op zoek naar nieuwe mensen. Er wordt met name gezocht naar mensen die graag zingen over hun Heer en het Heiland. De repetities zijn op woensdagavond in de Lemkerzaal in de Broederkerk van 20.00 tot 22.00 uur. Belangstellenden zijn welkom om eens vrijblijvend mee te komen zingen. Meer informatie op www.hervormdkerkkoorkampen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.