Volledig scherm

Herxer feest voor jong en oud

HERXEN - Het buurtschap Herxen staat van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni helemaal in het teken van het Herxer Feest.

Op vrijdag begint het evenement om 19.30 uur met een activiteit voor de oudere doelgroep genaamd ‘Bingo voor bejaarden met muziek’. Voor het jongere publiek staat de grote game-tent er, niet alleen op vrijdagavond maar het hele weekend. De kleinvee- en rommelmarkt staat zaterdag om 11.30 uur op het programma gevolgd door de optocht van superhelden en een kindermiddag. Terug van weggeweest zijn de touwtrekwedstrijden (om 14.00 uur). De veiling met ludieke en waardevolle kavels start om 16.00 uur waarna de feestband Kroepin uut Holten de feestgangers mee de avond in neemt. Tot slot vertrekken zondag de solexen om 12.30 uur voor de Dikke Ribben Solex Toertocht. In de middag kunnen bezoekers een barbecue, survivalrun en beachparty verwachten.

Meer informatie op www.herxen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.