Volledig scherm

Het Langhuis in Zwolle opent nieuwe tentoonstelling Lekker Vies

ZWOLLE - Galerie Het Langhuis aan de Goudsteeg in Zwolle opent zondag 7 augustus een nieuwe tentoonstelling: Lekker Vies.

Lekker Vies is een expositie met beeldende kunst, waarin het woord 'vies' verbeeld is. Exposanten zijn docenten beeldende kunst Roy Ruepert, Christin Mussa, Stijn Kapteijns en Anne-Marie Meertens. De opening van Lekker Vies is om 16.00 uur, waarna Reinout Dijkstra zorgt voor soul-, hiphop-, disco- en funkmuziek. Toegang is gratis. Lekker Vies is tot en met zondag 28 augustus te zien.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.