Volledig scherm

Het lekkerste ijsje van Overijssel

LIEDERHOLTHUIS - Deelnemers aan de OverIJs-workshop in het dorpshuis van Liederholthuis zondag 14 augustus (11.00 uur) maken kans om ‘Het lekkerste ijsje van Overijssel’ te maken.

De organisatie zorgt voor ijs en andere lokale producten. Kinderen en volwassenen die meedoen mogen ook zelf ingrediënten meenemen. Zodra de ijscreaties klaar zijn, worden ze gefotografeerd. De foto’s en recepten worden gedeeld op facebook via JIJ&Overijssel. De makers van de 10 foto’s met de meeste likes doen mee in de eindstrijd in het Provinciehuis Overijssel op 31 augustus van 15.00 tot 17.00 uur. In een Heel-Holland-Bakt-achtige setting maken de deelnemers dan nogmaals hun ijscreatie om de deskundige jury te overtuigen van hun lekkerste ijsje.

Opgeven via pb@lierderholthuis.com. Meer informatie op www.jijenoverijssel.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.