Volledig scherm

Hockeyclub M.H.C. Flevoland houdt Polder Hockey League in Dronten

DRONTEN - Hockeyclub M.H.C. Flevoland houdt van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni de tweede editie van de Polder Hockey League in Dronten.

Het is een B-prestatietoernooi voor acht deelnemende teams met jongens en meisjes die uitkomen in de eerste klasse en hoger. De jongeren spelen om prijzen, maar er zijn ook ontspanningsactiviteiten, zoals een poolparty met een deejay. De wedstrijden zijn zaterdag van 9.00 tot 16.15 uur met een shoot out-voorronde. De kruisfinales en finales zijn op zondag van 9.00 tot 16.00 uur. Alle activiteiten, uitgezonderd de poolparty, zijn op het hockeyterrein aan de Educalaan 17 in Dronten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.