Volledig scherm
© Thinkstock

Hockeysters AMHC blijven onoverwinnelijk

APELDOORN - De hockeyvrouwen van AMHC blijven het fantastisch doen in de tweede klasse. De vorig seizoen gepromoveerde equipe zette ook haar zevende duel om in een winstpartij: 2-0 tegen stadgenoot en 'aartsrivaal' Ares.

Dankzij de nieuwe driepunter heeft de ploeg van coach Bas Jonker de koppositie wederom verstevigd. Pas een kwartier na rust werd de score geopend door de zestienjarige Emma Platteel. Niet veel later bracht Minke Versluis (strafbal) de verdiende eindstand op het bord. Het was bovendien alweer de zevende keer dat de Apeldoornsen de nul wisten te houden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.