Volledig scherm
Archieffoto © VI Images

Hockeysters Zeewolde verliezen slotduel

ZEEWOLDE - De hockeysters van Zeewolde sloten het seizoen af met een 3-4 nederlaag tegen nummer zes Eelde en eindigen op de vijfde plaats.

Dannii van Amerongen scoorde de openingstreffer doordat ze vrij kon doorlopen in de cirkel. Eelde antwoordde met twee tegentreffers waarbij Zeewolde moeite had met de opstelling van Eelde en achterin en op het middenveld gaten liet vallen.

Na rust herstelde Zeewolde zich door beter te verdedigen en maakte Saskia Captein twee keer gelijk. Eelde scoorde nog een keer. Bij Zeewolde namen Lisanne Leermakersen keepsters Charlotte Metz en Luca Collard afscheid.

Hockey Vrouwen:
Derde klasse F
:

Zeewolde – Eelde 3-4 (1-2). Doelpunten Zeewolde: Saskia Captein 2, Dannii van

Amerongen 1.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.