Volledig scherm

Hogeschool Windesheim Zwolle opent deuren

ZWOLLE - Hogeschool Windesheim in Zwolle organiseert woensdag 29 juni een open avond voor professionals die zich naast hun werk verder willen ontwikkelen.

Zij kunnen zich deze avond uitgebreid laten informeren over 185 opleidingen en cursussen. De open avond is op de Campus van de school. Belangstellenden kunnen van 18.30 tot 21.00 uur advies inwinnen over de studiemogelijkheden op de informatiemarkt in het X-gebouw. Om 19.00 en 20.00 uur starten de voorlichtingsbijeenkomsten van diverse opleidingen. Aanmelden kan via www.windesheim.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.