Volledig scherm

Hospice Zwolle start Club van 100

ZWOLLE - Hospice Zwolle heeft een Club van 100 opgericht. Dit is een initiatief om ondernemers aan te trekken voor een jaarlijks donateurschap.

Tweemaal per jaar organiseert Hospice Zwolle een bijeenkomst voor de leden van de Club van 100. Belangstellenden kunnen kiezen voor een lidmaatschap van 250, 500 of 1000 euro per jaar. De eerste 30 handtekeningen zijn inmiddels binnen en de eerste bijeenokmst wordt dit najaar gehouden bij het distributiecentrum van Wehkamp. Aanmelden voor de Club van 100 via www.hospicezwolle.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.