Volledig scherm

HoutBrox-filiaal verder onder de naam ‘Van Uffelen’

DEVENTER - De HoutBrox-winkel in de Lange Bisschopstraat in Deventer blijft open en gaat verder onder de naam ‘Van Uffelen’.

Dit filiaal hoort bij de twaalf HoutBrox-winkels die Van Uffelen Mode uit Delft vorige maand overnam en waarvan de meeste open blijven en doorgaan onder de nieuwe naam. De afgelopen weken onderhandelde directeur Pieter Cox van Van Uffelen met de verhuurders van de panden om te bepalen welke winkels open zouden kunnen blijven. Ook met de eigenaar van het pand in de Lange Bisschopstraat in Deventer kwam Cox tot een akkoord. De directeur van Van Uffelen Mode, met zestien filialen actief in Noord- en Zuid-Holland en Gelderland, is blij dat hij met vrijwel alle verhuurders tot een akkoord is gekomen en ziet goede kansen voor de winkels omdat de formules naadloos op elkaar passen. Eind deze maand start Van Uffelen een campagne om de naamsverandering te begeleiden en in de loop van augustus wordt de naam op de pui van de winkel in Deventer veranderd in ‘Van Uffelen’.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.