Volledig scherm

Hoveniersbedrijven gaan samen

HOLTEN - Het Holtense Hoveniersbedrijf Klein Boonschate Landscaping gaat per 1 januari 2017 samen met het Rijssense bedrijf Van Eden Groep.

Beide bedrijven verwachten dat ze elkaar goed aanvullen. Zo heeft Van Eden Groep specifieke kennis over boomverzorging en houtbouw. Gerben van Eden geeft aan dat hij de winterdienst en kennis van Klein Boonschate graag aan zijn klanten aanbiedt. De werknemers van het gefuseerde bedrijf kunnen rekenen op meer variatie in het werk, betere scholingsmogelijkheden en de mogelijk tot het ontwikkelen van een specialisatie.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.