Volledig scherm

Huttendorp Stadshagen Zwolle op zoek naar vrijwilligers

ZWOLLE - Het Huttendorp Stadshagen dat van maandag 22 tot en met donderdag 25 augustus gehouden wordt, is op zoek naar vrijwilligers.

Iedereen die het leuk vindt om te bouwen met kinderen kan zich opgeven als vrijwilliger. De vrijwilligers kunnen helpen wanneer hen dat uitkomt. Er wordt onder andere nog gezocht naar een op- en afbouwploeg voor zaterdag 20 en vrijdag 26 augustus. Aanmelden als vrijwilliger kan via www.huttendorpstadshagen.nl. Hier kan de beschikbaarheid aangegeven worden. De organisatie rekent er na opgave op dat de vrijwilliger deze dag(en) ook aanwezig is.

Het thema van het Huttendorp is dit jaar 'Wintersportdorp'. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen. De kaarten zijn online verkrijgbaar, maar zijn ook op het Huttendorp te koop. Weekkaarten à 13 euro zijn in het weekend voor het evenement vanaf 11.00 uur verkrijgbaar in het Twistvlietpark. Dagkaarten kosten 3,50 euro en zijn op de gewenste dag te koop aan de kassa. Voor de jeugd van 4 en 5 jaar is er dinsdag 23 en woensdag 24 augustus van 10.00 tot 12.00 uur een junior bouwplaats. Opgave hiervoor kan via info@huttendorpstadshagen.nl. Het aantal deelnemers voor de junior bouwplaats is beperkt.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.