Volledig scherm

'Icarus, vallen doen we allemaal' tijdens Stadsfestival Zwolle

ZWOLLE - De voorstelling 'Icarus, vallen doen we allemaal' van Josje Eijkelboom is zaterdag 3 en zondag 4 september te zien tijdens het Stadsfestival in Zwolle.

Eijkelboom speelt haar eigen teksten en wordt muzikaal bijgestaan door Rinske Bosma op cello. De voorstelling is een monoloog over hoogmoed en de fatale vliegkunst van een succesvolle vakvrouw. De monoloog van Eijkelboom is te zien op schip de Oosterschelde. Deze vertrekt vanaf het Rodetorenplein. Meer informatie, tijdstippen en kaarten via www.stadsfestival.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.