Volledig scherm

'Indian Summer is coming' bij Kijktuinen Nunspeet

NUNSPEET - 'Indian Summer is coming' staat zaterdag 27 augustus centraal bij Kijktuinen Nunspeet aan de Kienschulpenweg 26.

In de Kijktuinen is een border samengesteld van planten waarvan de bloei valt in het najaar. Veel van deze planten bloeien door tot het gaat vriezen. Op deze manier wil Kijktuinen Nunspeet de bezoekers laten zien dat er op verschillende manieren met een tuin kan worden omgegaan. De tuinen zijn van 10.00 tot 17.00 uur open. De entree bedraagt 7,50 euro. Om 14.00 is er tevens een rondleiding. Deelname aan deze rondleiding kost 2,50 euro extra.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.