Volledig scherm

Individuele waardering voor mantelzorgers in Zwolle

ZWOLLE - Mantelzorgers die zorgen voor een naaste die woonachtig is in Zwolle, kunnen tot en met zaterdag 31 december de individuele mantelzorgwaardering aanvragen.

Dit is een jaarlijkse attentie vanuit de gemeente Zwolle. De mantelzorgwaardering bestaat dit jaar uit waardebonnen. Jonge mantelzorgers tot 12 jaar ontvangen een waardering in de vorm van bioscoopbonnen. Het aanvragen van de mantelzorgwaardering kan via www.mantelzorgzwolle.nl/waardering. Ook kan een aanmeldingsformulier worden aangevraagd bij Steunpunt Mantelzorg via 038-4225200.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.