Volledig scherm

Infobijeenkomsten glasvezel Salland-Zuid

DEN NUL/WESEPE - Om de inwoners van Den Nul en Wesepe naast de toegezonden informatiepakketten nog meer duidelijkheid te verstrekken worden informatiebijeenkomsten gehouden op 4 en 9 november.

Het glasvezel in het buitengebied van Salland-Zuid wordt aangelegd als 50 procent van de 2800 adressen zich vóór 14 november heeft aangemeld. Contactpersoon van SallandGlas is Ben Nijboer, 06-38073565. Locatie bijeenkomsten 4 november van 19.00 tot 21.00 uur in Buurthuis Den Nul en 9 november Het Wapen van Wesepe van 19.00 tot 22.30 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.