Volledig scherm

Informatie over knieoperatie in Vollenhove

VOLLENHOVE - Op initiatief van Isala Diaconessenhuis in Meppel wordt dinsdag 28 juni een voorlichtingsavond over knie- en heupprotheses gehouden.

De bijeenkomst vindt plaats in Vollenhove, in zalencentrum De Burght aan de Godfried van Rhenenlaan 2. De orthopeden en een fysiotherapeut vertellen over het ondergaan van een (totale) knie- of heupoperatie en wat daarbij komt kijken. De voorlichtingsavond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis toegankelijk. Wel is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via www.isala-diaconessenhuis.nl/knie-en-heup of door te bellen naar 0522233241.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.