Volledig scherm

Informatieavond Camping de Paasheuvel Vierhouten

VIERHOUTEN - De gemeente Nunspeet houdt donderdag 23 juni in samenspraak met het bestuur van de Dorpsgemeenschap Vierhouten een informatieavond over camping de Paasheuvel in Vierhouten.

De camping wil gaan veranderen en daartoe is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Tijdens deze zal de camping onder andere een toelichting geven op de toekomstplannen. De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Dorpshuis Horsterhoek aan de Elspeterbosweg 26 in Vierhouten. Het ontwerp-bestemmingsplan ligt tot dinsdag 12 juli ter inzage op het gemeentehuis in Nunspeet.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.