Volledig scherm

Informatieavond herinrichting Roskamp Heerde

HEERDE - De gemeente Heerde bereidt de herinrichting van de Roskamp voor en houdt in dat kader vanavond een informatiebijeenkomst.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om tijdens de informatieavond de plannen in te komen zien en een blik te werpen op het eerste ontwerp. Er zijn medewerkers van de gemeente Heerde aanwezig. Zij kunnen toelichting geven op vragen van de bezoekers. Opmerkingen en ideeën zijn via een formulier aan te geven. De informatieavond vindt plaats in De Heerd aan de Griftstraat 8 in Heerde en wordt gehouden van 18.30 tot 20.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.