Volledig scherm
SamenLoop voor Hoop

Informatieavond Samenloop voor Hoop

DEVENTER – In het Kenniscentrum Oncologie, Keulenstraat 8, is op woensdag 26 oktober om 20.00 uur een informatieavond over de Samenloop voor Hoop 2017.

Dit evenement van KWF Kankerbestrijding wordt op 24 & 25 juni 2017 gehouden op de sportvelden van Schalkhaar. Iedereen die wil meelopen, met of zonder team, of wil helpen bij de voorbereidingen, is van harte welkom. SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette met als doel om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Meer info via: facebook.com/kwfdeventer.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.