Volledig scherm

Informatieavond Special Heroes Art in Zwolle

ZWOLLE - Cultuuraanbieders die nieuwsgierig zijn naar een mogelijke samenwerking met Special Heroes, zijn dinsdagavond 5 juli welkom op de informatieavond.

Deze avond wordt gehouden in Onderwijscentrum de Twijn aan de Dr. Hengeveldweg 2 in Zwolle. Special Heroes biedt kinderen in het speciaal en speciaal voortgezet onderwijs de mogelijkheid om te sporten, bewegen, spelen, schilderen, tekenen en muziek te maken. De avond start om 19.00 uur. Aanmelden via rfransen@specialheroes.nl. Meer informatie op www.specialheroes.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.