Volledig scherm

Informatieavond 'Zeg 'ns A' over duurzaamheid in Oldebroek

OLDEBROEK - Veluwe Duurzaam houdt donderdag 13 oktober de informatieavond 'Zeg 'ns A' over het energiezuinig maken van een woning.

De avond is bedoeld voor huiseigenaren in de gemeente Hattem, Heerde, Oldebroek en Elburg die hun woning energiezuinig willen maken. Twee huiseigenaren vertellen tijdens de avond over het verduurzamen van hun woning. Verder wordt er informatie gegeven over de nieuwe landelijke isolatiesubsidie en de beschikbare subsidies en leningen vanuit de gemeenten. De avond in De Talter in Oldebroek start om 19.30 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.