Volledig scherm

Informatieavonden Carmel College Salland

SALLAND - Ouders met kinderen in groep 8 kunnen komende weken op diverse locaties in Salland een informatiebijeenkomst bijwonen van Carmel College Salland.

Aan de orde komt het onderwijsaanbod, het ontwikkelen van eigen talenten op de school en allerlei praktische zaken rondom de plaatsing van nieuwe leerlingen in de brugklas.

De voorlichtingsavonden duren van 19.30 uur tot 21.00 uur en zijn dinsdag 8 november in Haarle op basisschool Op Weg, donderdag 10 november in Heeten op basisschool St Bernadette, dinsdag 15 november in Lemelerveld in zaal Reimink, donderdag 17 november in Raalte op het Carmel College Salland, dinsdag 22 november in Heino op Brede School Ons Plein en donderdag 24 november in Wijhe in zaal Logtenberg, Boerhaar.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.