Volledig scherm

Informatieavonden over cursus Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden in Kampen

KAMPEN - In de Broederkerk aan de Broederstraat in Kampen is dinsdag 21 juni en 30 augustus een informatieavond over de cursus Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden (TVG).

Het is een programma dat dinsdag 13 september start. TVG is een cursus voor mensen die zich grondig willen verdiepen in geloof en theologie. Er is onder meer aandacht voor de manier hoe mensen en stromingen vandaag de dag denken en hoe dat het dagelijks leven beïnvloedt. Kosten voor de cursus zijn 210 euro per lesjaar. De informatieavonden beginnen om 19.30 uur. Aanmelden voor de bijeenkomsten is noodzakelijk via kjcoenen@gmail.com. Meer informatie over de cursus staat op www.tvgkampen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.