Volledig scherm

Informatiebijeenkomst senioren over digitale overheid in HeerdeHEERDE - Senioren in de gemeente Heerde kunnen woensdag 7 september een informatiebijeenkomst over de digitale overheid bijwonen.

Deze bijeenkomst vindt plaats in Fysiotherapeutisch Centrum Heerde aan de Brinklaan 15. Het programma begint met ontspanningsoefeningen die door fysiotherapeute Merdi van Essen worden gegeven. Vervolgens verstrekken medewerkers van SeniorWeb Heerde Wapenveld deelnemers de benodigde informatie over het digitaliseren van allerlei overheidsdiensten en aanverwante organisaties. Er is onder meer aandacht voor de digitalisering van de Belastingdienst, de gemeente Heerde, zorgverzekering, ziekenhuis en energiemaatschappij. Bezoekers krijgen mogelijkheden aangereikt om deze ontwikkeling zelf goed bij te kunnen houden.

Mocht deze ene bijeenkomst niet voldoende zijn, dan verzorgen SeniorWeb Heerde Wapenveld en de gemeente Heerde hierover een aantal lessen. Tijdens de bijeenkomst van 7 september wordt er meer informatie verstrekt over het komende cursusaanbod. Daarnaast krijgen deelnemers voldoende tijd om zelf vragen te stellen over de ontwikkelingen. In verband met de organisatie is opgave gewenst. Dit kan bij Fysio Heerde (0578-696362) of Welzijn Heerde (0578-720001). Aan de informatiemiddag zijn geen kosten verbonden.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: