Volledig scherm

Inloopochtend voor ouderen die meer willen bewegen in Dalfsen

DALFSEN - Trynke Seubers, geriatriefysiotherapeut van Fysiotherapie Dalfsen, houdt zaterdag 3 september tussen 10.30 en 13.00 uur een inloopochtend voor 65-plussers in de praktijk aan Pleijendal 91.


Haar doel is om mensen te motiveren om meer te gaan bewegen en hen daarbij te begeleiden. Ze richt zich specifiek op mensen die wel meer willen bewegen, maar dit juist steeds minder gaan doen door bijvoorbeeld pijnlijke voeten of de angst om te vallen.

Ook andere specialisten, zoals een podotherapeut, een pedicure en nog een geriatriefysiotherapeut zijn aanwezig. Bezoekers krijgen bijvoorbeeld informatie over valpreventie en scootmobielen, een fitheidstest, uitleg over voeten en schoeisel en ook kunnen ze kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van loophulpmiddelen. Tenslotte is er de mogelijkheid om mee te doen met een proefles koersbal.

Aan deze ochtend zijn geen kosten verbonden.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: