Volledig scherm

Inloopspreekuur collectieve ziektekostenverzekering in Hattem

HATTEM - Op Ko€ers van Stichting Welzijn Hattem houdt iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur een inloopspreekuur in De Marke in Hattem.

Dit spreekuur is bedoeld voor inwoners van de gemeente met hoge zorgkosten en een laag inkomen. Mogelijk hebben zij iets aan de collectieve ziektekostenverzekering van de gemeente Hattem. De vrijwilligers van Stichting Welzijn geven bezoekers advies, zodat zij een doordachte keuze kunnen maken voor volgend jaar. Vrijdag 25 november is er van 10.00 tot 12.00 uur een extra inloopspreekuur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.