Volledig scherm

Inloopspreekuur voor FNV leden

RAALTE - De FNV vakbonden houden woensdag 19 oktober van 19.00 tot 20.00 uur haar maandelijks inloopspreekuur in De 'Joetse' Marktstraat 67 in Raalte.

Leden van genoemde bonden kunnen hier terecht met allerhande vragen. Kunnen de vragen niet direct worden beantwoord dan zal men worden doorverwezen naar de desbetreffende instantie. Ook niet leden zullen worden geholpen met vragen en problemen. Tevens is er iemand van de FNV Belastingservice aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen met betrekking tot de belastingen en toeslagen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.