Volledig scherm

Inloopspreekuur voor vragen over computers

DEVENTER - Iedereen die vragen heeft over computers, maar ook over tablet of smartphone, kan daarmee donderdag 21 juli terecht bij het gratis inloopspreekuur van het Gilde-Seniorweb.


Bezoekers zijn van 13.30 tot 15.00 uur gratis welkom aan het leercentrum in Humanitas aan de Balderikstraat 2a. Het gaat om het beantwoorden van eenvoudige vragen, het geven van korte tips en het oplossen van kleine problemen zoals vragen over e-mail, internet, onderhoud, foto’s en tekst verwerken. Neem het betreffende apparaat gerust mee. Dat praat doorgaans makkelijker.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.