Volledig scherm

Inschrijving gestart voor Zwem4Daagse in Swifterbant en Biddinghuizen

SWIFTERBANT/BIDDINGHUIZEN - Optisport heeft de inschrijving gestart voor de jaarlijkse Zwem4Daagse in Swifterbant en Biddinghuizen die deze maand in de buitenbaden in de dorpen wordt gehouden.

In Swifterbant is het zwemfestijn van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni, in Biddinghuizen is de Zwem4Daagse van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juni. Deelnemers kunnen 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Wie vier van de vijf dagen volbrengt, kan een medaille in ontvangst nemen. Kosten voor deelname zijn 8 euro per persoon. Inschrijven kan bij de receptie van de buitenbaden of via dronten-teamleider@optisport.nl voor Swifterbant en dealk@optisport.nl voor Biddinghuizen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.