Volledig scherm

Inschrijving HOPPA! Dagen van start

HOLTEN - Wie in de eerste week van de zomervakantie mee wil doen aan de Holtense Olympische Spelen, kan zich nu opgeven voor de HOPPA! Dagen van maandag 18 juli tot en met donderdag 21 juli.
Iedere dag gaan de Olympsiche landen de strijd aan met elkaar voor de kampioen van de dag. De onderdelen van de Spelen bestaan uit onder meer zang, bodypercussion, zumba, break- en streetdance, vlaggen maken, de Outdoor Games, een stormbaan en Hollandse spellen. De Olympische Spelen worden donderdag afgesloten met een middag bij de Wilgenweard in Nijverdal. De onderdelen die deze dag centraal staan zijn kano-varen en diverse samenwerkingspelen.

De HOPPA! Dagen zijn bedoeld voor kinderen van de groepen 3 t/m 8. Elke dag duurt van 10.00 tot 15.00 uur en vindt plaats op een andere locatie. Deelnemers kunnen zich opgeven voor één dag (7,50 euro) of voor alle vier de dagen (30 euro). Opgaven kan tot en met vrijdag 8 juli via 0548-362755 of info@viaviewelzijn.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.